Translate

31 augusti 2006

Vilken hemsk dag!

Har förlorat den magiska ringen! För första gången på 12 år är jag utan förlovningsring... En smal ljus rand runt ringfingret vittnar om att något saknas - men på insidan känns det mycket värre. Saknar den något oerhört... Tur att det inte är "på allvar" utan bara så att jag var tvungen att ta av den under Ju-Jutsuträningen igår och nu ligger den kvar i dojon i Älvsjö och jag får inte tillbaks den förrän ikväll. Saknar den så mycket att jag måste skicka älsk-sms till Bian lite då och då för att överleva, och när jag får dem tillbaks överlever jag ett par timmar till. Visste inte att det satt så mycket kärlek intryckt i den där magiska ringen. (Jaja, efter den här upplevelsen lär det ju inte vara några problem eller betänkligheter med att lova trohet "tills döden skiljer er åt" eller så. Den där ringen SKA sitta där - det KÄNNS)...

Mmm, är nog tvungen att ladda upp en fin bild på Bian och mig som hon knäppte i Gränna häromnyss. "We look so good, we look so good, we look so good together..." ;) så, nu känns det bättre... och apropå det så måste jag ju ladda upp en bild på några andra som ser helt underbara ut tillsammans, eller var för sig: Hela gänget som började höstterminen för några dagar sedan. Tar en på vardagsrummet också med en gång, för det ser minsann också underbart ut - blir städat just i detta nu. Höjden av lyx :) Men ska man leva som vi gör så MÅSTE man nog ha någon som tar hand om städningen åt sig, annars hinner man inte med...

Tillåt mig referera förra helgen en gång till (hjo, I venner som hafver tillgång till min bildbloggdagbok hafver redan belest eder om det) Så här var det: Fredagen blev till en solig dag på Skansen, bara jag och barnen. Hann även med att träffa en alldeles ny vän några minuter och sedan bar det iväg till Medborgarplatsen för att möta Bian med bror. Vi köpte Taco Bar-mat och tog en picnic i parken, sedan till Snaps för ett glas vin medan barnen lekte på Medborgarplatsen, hem och avslutade med några timmars härligt sex som vanligt (mmm, fortfarande i genomsnitt 14 gånger/vecka. Förstår inte varför inte ALLA gör så :), sedan när det började kännas som morgon bar det iväg till Södertälje och café Tratten, därefter Sydpoolen, sedan lämna alla barnen i Farsta Näs för att få en schysst BF-kväll vilken inleddes med.... ett varv runt berget (!!! Jodå, de där nyss nämnda 14 gångerna/vecka har satt sina trevliga spår i konditionen, och på magen)... sedan in till stan för det vi längtat efter så länge: ett parti 9-ball på Jolos, bara Bian och jag. Sedan möta vänner för en middag på krogen, kolla in midnattsloppet, lite öl på gamla Charles Dickens och till slut - när de vänner som beter sig som man FÖRVÄNTAS göra när man är 30+ gått hem - tror ni Bian & Bias ger upp då?... Näpp! Patricia blev det, återigen :) Festade där hela natten och kom hem strax efter fem. Sov en timme innan det var dags för söndagens stora äventyr: RIB-boat. Ut i rasande fart till Sandhamn. Fika en timme. Sedan tillbaks flygande över vågorna. Lite middag på nått trevligt café och sedan ut till Farsta Näs för att hämta barnen. Rätt utmattade när vi till slut kom hem, men... inte tillräckligt för att banga en Bowlingrond. Iväg till Heron City med hela familjen för en fin avslutning på en läcker helg.

Nåväl. Allt det där var FÖRRA helgen - självklart har vi hunnit med ÄNNU en festnatt på Patricia sedan dess, och på väg hem från den råkade vi ut för en RAOK minsann: Nå'n galning köpte ut hamburgare och pommes i massor och bjöd alla han hittade, okända som... ja, bara okända förresten. Ingen visste vem välgöraren var, men vi kommer för evigt minnas hans gärning - eller åtminstone några dagar till.


Måste även nämna det härliga i att ha en massa barn med sig på krogtoaletten också, så som när vi var på Snaps vid Medis... Hampus ville inte låsa dörren, så jag stod utanför och vaktade. Någon hade så bråttom in att han ändå fick upp dörren samtidigt som jag sa att "det är upptaget". "Nää, det är ju ingen här", svarade han oförstående innan han sänkte blicken nedanför 1,20 - "Jo, jävlar, det är en LITEN kille här inne!!!" konstaterade han sedan med fascination och när jag sa att det var min skulle jag förstås direkt få high-five och blev snabbt utnämnd till stans coolaste pappa av hela juryn vid pissoaren - Bian fick visst nån liknande utmärkelse när hon hade alla tre med sig i släptåg in på damtoaletten.
Skicka en kommentar