Translate

08 maj 2006

C6 är inte säker sex

Hmm... ytterligare två veckor som bortblåsta! Satte som absolut deadline att skiva denna blogg igår. Bian skulle MSN:a i ena datorn och jag blogga i den andra - men sommarkvällen blev så där härligt härlig och sedan lockade plötsligt sängen mer än datorn ;) Kan inte säga att jag ångrar prioriteringen, men tyvärr är det många tankar som aldrig hinner skrivas ner innan de är glömda...

Så vad var det jag skulle skriva om?...

Jo... jag hade ju en RAOK att rapportera om (från tidigare inlägg). Det var så att på vägen hem från Aladdin blev vi fyllehungriga och tog sikte på McD på Vasagatan. Där blev vi "överfallna" av en stackars liten pojke som förtvivlat bad om att få låna mobiltelefonen - hans batteri var slut, och han prackade på oss både sin egen telefon och sitt pass som nått slags pant. Stackars. Hade räckt med att bara fråga... Nåväl, samtalet gick något i stil med "Ja, jag vet att jag skulle vara hemma för två timmar se'n... men jag trodde du skulle va med Emelie... men Sofia jag älskar ju dig... kan vi inte prata imorgon?... Ska jag dra åt helvete?... Är det slut nu?... Men, jag har ingen telefon, kan jag ringa om en halvimme?... men Sofia jag älskar ju dig..." osv. ... stackars... Och sedan stod han där med sina polare och såg sorgsen och apatisk ut, och inte kom han iväg till kompisen som han skulle ringa från "om en halvtimme" heller. Kände att jag behövde bättra på förhållandets överlevnadschanser lite så jag tog och SMS:ade till Sofia (vars nummer jag nu hade i samtalslistan i min telefon):
04.36 till Sofia
"Kom igen nu då Sofia...Han älskar ju dig! Det har han sagt till alla oss här på McD Vasagatan... :)"
04.49 från Sofia
"Vem är du som skriver så?"
04.50 från Sofia
"Tack för smset det värmde : )"
05.00 från Sofia
"Jag älskar honom också.. Men vem är du? Är han kvar på mc donalds? Snälla svara är så orolig"
05.02 till Sofia
"Känner varken dig eller Oscar. Han lånade min telefon för hans batteri var slut. Han var väldigt angelägen, så han tycker nog om dig väldigt mycket."
05.03 till Sofia
"Han var kvar när vi åkte därifrån för en halvtimme sedan. Han har ett par kompisar med sig som säkert tar hand om honom. Sov nu, så träffas ni imorgon och reder ut allt."
05.08 från Sofia
"Tack så mycket för smset jag blev jätteglad du verkar vara en underbar människa tack för att han fick låna din telefon"
05.14 till Sofia
"Tack :) hoppas allt löser sig imorgon."
05.15 från Sofia
"Tack det har löst sig redan han ringde precis.. Han är på väg hit nu.. Tack för hjälpen verkligen jättesnällt det finns inte många människor som du.. Tack tack ta hand om dig"

Ung kärlek! Så vackert! :) Lite skrämmande bara att det "inte finns många människor som jag". Bara något så litet som att låna ut telefonen kan betyda så mycket - tänk om alla kunde tänka sig att bry sig lite om andra istället för att säga "Någon Annans Problem" och vända sig om. Jag vet att älsklingsBian är som jag (ytterligare ett skäl till att jag tycker så mycket om henne). Hon hjälper den som faller, istället för att bara titta på. Gör DU det? Kommentera och svara ärligt om du vågar, och vågar du inte svara ärligt kanske du kan fundera på att börja vara som du VILL vara...

Á propos SMS så har vi bytt abonnemang nu och skickar gratis mellan varandra. Många blir det. De första dagarna även från sänghalva till sänghalva :) ("Jo, för det är ju lättare att SKRIVA vissa saker än att SÄGA dem"). Men när man håller på så så upptäcker man snart att T9 inte är anpassat för vuxna konversationer... "Jag vill lovlla dig" låter iofs. lite mer kärleksfullt än det var tänkt, och det är säkert bra :)... När jag sedan skrev något åt det mer "serverpa" hållet fick jag tillbaks ett: "nåd äkta mig jag är ju full av hälsejuss" ("nae akta mig jag är ju full av halsfluss") - vilket jag förstås tolkar som ännu ett undermedvetet frieri :) Så nu är det verkligen min tur och hon verkar angelägen om att det ska bli SNART! (så vi kan få "lovlla" sedan... och hon får "sida min kul" utan att behöva leva i synd... "nåd" "äkta mig först"). Har ju varit tillsammans i 14 år på dagen idag (eller natten till idag var det väl egentligen, faktiskt), förlovade i 12 år, så det KAN vara dags.........

Nog om det... NU har Castor flyttat in! Härligt. Klistrar in några bilder här nedan. Premiärpromenaden gick över vägen till valborgsbrasan och han gjorde förstås succe - precis som han har gjort på jobbet. Plötsligt får jag besök på mitt kontor där längst ner i korridoren dit ingen annars hittar. Plötsligt har ALLA något att berätta eller fråga mig om, och de står inte i dörrhålet och förmedlar sitt ärende, utan de kommer in och råkar sätta sig ner på golvet hos Castor när de pratar med mig :)

Och så... löpsedelsartikeln.
Ja, den som trodde att cybersex var höjden av safe sex får tänka om... Åtminstone i nya messengerbetan... Dagen efter att jag installerade den satt hon och "busade" lite med nå'n kille i ett fönster, medan hon hade mig i ett annat. Plötsligt buggar det hela ur och meddelanden med "vuxet" innehåll dyker upp i fel fönster. Ingen skada skedd men tänk OM det hade varit chefen eller svärfar eller nått som fått fel meddelanden - inte riktigt säkert, alltså. Man får vara försiktig om man C6:ar i Messenger 8, så man inte drar på sig något otäckt :)
Skicka en kommentar