Translate

31 maj 2006

Uppgraderingar

Håller på och försöker sammanfatta ett blogginlägg för maj, men det händer ju så mycket hela tiden - hinner inte :)

Nåväl... här är iaf. en lista på uppgraderingar:
* Nusen och Pusen uppgraderade sig till elitsimmare - fick medalj i sin första simtävling någonsin (bild ovan)
* Nusen uppgraderade sig till 1 rött streck på sitt vita ju-jutsubälte - en termin kvar, sedan börjar han i mon-gruppen (bild ovan)
* Bian uppgraderade sin läckra hinie med tatueringar (bild ovan)
* Jag uppgraderade mig med ännu en snygg T-shirt från J&J (bildovan - oj, men samma skjorta. Börjar bli med på många bilder nu. Dags att uppgradera)


Börjar nästan bli dags att uppdatera WhoDoKnowMe-quizen också. Iofs är det nog bara en fråga som inte fortfarande stämmer, men ändå........ kanske ska ta och börja ge några gratissvar, så kan nytillkomna läsare våga sig på att göra den trots att ni inte känner ToHell - iofs är det väl inget hinder. Man kan ju alltid göra sådana quiz och svara så som man HOPPAS personen är utan att man vet något om det, och får man sedan bra resultat så är det läge att säga 'hej, ska vi lovlla?' i GB - eller bara 'hej' räcker, förresten :)

Egentligen ska Bian ligga i topp med 100% (skönt att vara tillsammans med någon som känner en så väl & vice versa) men hennes gamla konto raderades :(
Istället intar Linn förstaplatsen,väl värdigmed sina välförtjänta 86% - och Ida listade snabbt ut 71% av mina innersta hemligheter och ligger tvåa. Duktigt :)

OK - här kommer ett gratissvar för den som vill:
Fråga 3 - Vilket husdjur har ToHell ALDRIG haft (halvpoäng för "inte sedan han flyttade hemifrån")
Rätt svar är 'kanin'... Just nu har vi fiskar, angorahamster och en halv hund - och på sommaren har vi sköldpaddor. Råttor har jag och Bian haft tidigare, men katt har jag inte haft sedan jag flyttade hemifrån.
Skicka en kommentar