Translate

04 september 2010

Rösta Piratdagen

Idag var Vote Like a Pirate Day. Pirater över hela landet samlades och gick och förtidsröstade - tillsammans - som de erfarenhetsdelare vi är. Så här såg det ut på Centralstationen i Stockholm:

Du kan också vara med och dela upplevelsen. Gå bara till närmaste förtidsröstningslokal och följ Ricks instruktioner. Eller gå till din alldeles egna vallokal på valdagen den 19:e september. Gå tidigt på morgonen så kan du passa på att se efter om våra valsedelsvolontärer lyckats pricka in just din lokal - om inte, kontakta valsedelsjouren! Telefon: 010 - 333 33 99 E-post: valsedlar@piratpartiet.se

Det är en fantastisk känsla att rösta på Piratpartiet. Historia skrivs just nu, och du kan vara en av de som var med och räddade framtida generationer från det totalitära övervakningssamhället. Prova på den härliga känslan! Gå och rösta på Piratpartiet imorgon och känn efter hur det känns att veta att du för en gångs skull fått vara med om att lägga en röst som faktiskt betyder något. Testa! Du har inget att förlora - om du mot all förmodan ångrar dig har du ända till valdagen på dig att ändra din röst.

Valet kan tyckas enkelt - det finns ju bara ett enda parti som kämpar för att bevara de medborgerliga rättigheterna, och de allra flesta tycker väl innerst inne att det är en rätt bra idé det här med rätten att tänka fritt. Alltså måste man rösta på Piratpartiet, även om man har tillhört ett annat parti i hela sitt liv. Enkelt. Men...

...vi har ju personval också, och då finns det plötsligt hela 243 kandidater att sätta sitt kryss framför i de tre olika valen. Kanske kan Valpejlkompassen vara till hjälp? Jag hittade en kandidat som stämde in på mina åsikter till 89%. Så här ser han ut, Carl Johan Rehbinder, när han räddar världen genom att rösta Pirat.


Antingen du gör det nu eller 19:e september - Vote4pirate!

Skicka en kommentar